Vores team

Martin Oluf Andersen
Statsautoriseret revisor, Ejer
Tlf. 22245143

Martin har stor erfaring indenfor omstrukturering, skatterådgivning samt køb og salg af virksomheder. Herudover kan Martin assistere med regnskabsudarbejdelse for personlige virksomheder og selskaber.

Martin har arbejdet som revisor siden 1995 og har været ansat i både store og mindre revisionsfirmaer i hovedstaden samt på Lolland-Falster. I perioden 2009 – 2019 har Martin været partner i et registreret revisionsfirma i Nykøbing F. med 20 ansatte, som han forlod for at stifte Andersen.

Martin er uddannet registreret revisor fra 2005 og for at fastholde det høje faglige niveau gennemførte Martin uddannelsen som statsautoriseret revisor i 2016.

Mikael Christensen
Revisor
Tlf. 21998200

Mikael har arbejdet som revisor siden 1986 og servicerer små- og mellemstore virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Mikael har stor erfaring i anvendelse af virksomhedsskatteordningen samt med udarbejdelse af årsregnskaber for selskaber og personlige erhvervsdrivende.

Tina Stigsen
Revisorassistent

Tina kan assistere med lønadministration, momsangivelser og løbende bogføring. Herudover kan Tina hjælpe dig med at skabe overblik over din økonomi.

Tina har arbejdet med bogholderi siden 1983 og har i mange år arbejdet som selvstændig bogholder.

Tina er uddannet merkonom.

Alexander Mark Rasmussen
Revisorassistent
Tlf. 24225143

Alexander kan hjælpe dig med lønadministration, momsangivelser og løbende bogføring. Herudover kan Alexander assistere med udarbejdelse af årsregnskaber for selskaber og personlige erhvervsdrivende.

Alexander har de sidste 5 år arbejdet på henholdsvis revisionskontor og i en regnskabsafdeling. Alexander kender således til udfordringerne på begge sider af skrivebordet.