Vores team

Martin Oluf Andersen
Statsautoriseret revisor, Ejer
Tlf. 22245143

Martin har stor erfaring indenfor omstrukturering, skatterådgivning samt køb og salg af virksomheder. Herudover kan Martin assistere med regnskabsudarbejdelse for personlige virksomheder og selskaber.

Martin har arbejdet som revisor siden 1995 og har været ansat i både store og mindre revisionsfirmaer i hovedstaden samt på Lolland-Falster. I perioden 2009 – 2019 har Martin været partner i et registreret revisionsfirma i Nykøbing F. med 20 ansatte, som han forlod for at stifte Andersen.

Martin er uddannet registreret revisor fra 2005 og for at fastholde det høje faglige niveau gennemførte Martin uddannelsen som statsautoriseret revisor i 2016.

Mikael Christensen
Revisor
Tlf. 21998200

Mikael har arbejdet som revisor siden 1986 og servicerer små- og mellemstore virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Mikael har stor erfaring i anvendelse af virksomhedsskatteordningen samt med udarbejdelse af årsregnskaber for selskaber og personlige erhvervsdrivende.

Sabine Lenz
Revisor
Tlf. 51308608

Sabine er uddannet som revisor i 2018 og udarbejder årsrapporter og skatteopgørelser for både personlige erhvervsdrivende og selskaber.

Sabine kan også hjælpe med rådgivningsopgaver inden for skat og regnskab.

Endvidere kan Sabine hjælpe din virksomhed med at digitalisere bogføringsproceduren og etablere integration mellem bogføringsprogrammet og øvrige programmer.

Ved siden af arbejdet læser Sabine HD på syddansk universitet.